Politica de retur

Ne straduim sa avem clienti satisfacuti de calitatea produselor oferite de noi. Pentru orice neclaritate, nemultumire referitoare la produsele noastre, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati telefonic la (0726) 702 792 sau pe email contact@aprilcandlehouse.com.

In conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014 produsul/produsele achizitionate de pe www.aprilcandlehouse.com se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara a invoca vreun motiv, respectand urmatoarele:

  1. Solicitarea returnării unui produs sau a întregii comenzi se poate face telefonic la 0726702792 sau prin e-mail la contact@aprilcandlehouse.com . April candle house va prelua solicitarea clientului și îi va oferi detalii cu privire la următorii pași pe care trebuie să îi urmeze.
  2. Produsele cât și ambalajul acestora trebuie să fie intacte, sigilate. Clientul este responsabil de împachetarea corespunzatoare a produselor pentru expedierea acestora către April Candle House.
  3. Produsele vor fi expediate către noi, la aceeasi adresa care e mentionata pe awb-ul (nota de transport) de primire, prin aceeasi firma de curierat.
  4. Cheltuielile de retur vor fi suportate de către Client.
  5. Conform prevederilor art. 13 din aceeași OUG, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 14 zile lucratoare de la data înregistrării cererii de retur, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, se va stabili o altă metodă de rambursare.
  6. În cazul produselor betisoare parfumate , chibrite sau pastile de lumânări parfumate pentru lampa de Aromaterapie nu se mai permite returnarea acestora.

De asemenea, nu se pot restitui produsele folosite, deteriorate sau care prezinta urme de utilizare.

Pentru informatii suplimentare, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail la contact@aprilcandlehouse.com sau telefonic la 0726 702 792 .