Termeni şi condiţii

Prin utilizarea www.aprilcandlehouse.com în calitate de vizitator, membru înregistrat sau cumpărător vă exprimați acordul cu Termenii și condițiile impuse.

Informaţii privind compania

April Candle House este marcă a S.C. April Candle House S.R.L. este proprietarul site-ului www.aprilcandlehouse.com, al informațiilor și materialelor afișate pe website. SC April Candle House SRL este persoană juridică înregistrată în România, având sediul social în Bucureti, Str. Ialomicioarei nr. 26, MANSARDA, CAMERA 1, cod postal 11278 , tel. 0726702792, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/1916/2023, având cod fiscal 47562056.

Informaţii privind produsele şi preţul lor

April candle House produce şi comercializează lumanari simple si parfumate din ceara de soia, cocos si ceara de albine în vase handmade din ceramica, sticla si cupru. Fotografiile folosite pentru promovarea produselor și serviciilor sunt cu titlu informativ. Produsele April Candle House sunt realizate şi decorate manual, de aceea micile diferențe între imaginea produselor pe website și produsul real nu pot fi considerate defecte.

Prețurile practicate de April Candle House pot suporta modificări fără nicio notificare prealabilă. Preţurile sunt afişate în RON şi include TVA. La suma de achiziție se poate adăuga costul livrării, în funcție de opțiunile alese de cumpărător (vezi Informaţii privind livrarea produselor şi costul de livrare.)

Informaţii privind achiziţia

Comanda se consideră plasată în momentul în care ați introdus toate informațiile obligatorii în procesul de checkout, ați trimis comanda şi aţi primit un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail înregistrată.

Contractul de achiziție se consideră încheiat odată cu confirmarea prin e-mail sau telefon de către April candle House că produsul a fost livrat. Mesajele automate trimise de sistem pentru a confirma plasarea comenzii și/sau efectuarea plății nu au valoare de contract.

Dreptul de proprietate asupra produselor achiziționate rămâne la April Candle House până în momentul în care suma aferentă tranzacției este încasată în contul April Candle House.

April Candle House își rezervă dreptul de a nu onora comenzi și de a anunța clienții în consecință în termen de 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Orice sumă transferată pentru o comandă neonorată va fi returnată clientului în maxim 5 zile lucrătoare de la înștiințarea de refuz al comenzii.

Informaţii privind plata

Plata pentru produsele și serviciile achiziționate pe website-ul www.aprilcandlehouse.com se poate face prin card bancar sau Transfer bancar/ordin de plata. Pe site, serviciul de plată cu cardul este oferit de procesatorul de plăți online Netopia.

Coletul va fi insotit de factura emisa de catre SC April Candle House SRL atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

In cazul optiunii de plata “Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Comanda efectuata cu optiunea de plata prin transfer bancar/ordin de plata va fi livrată după vizualizarea tranzacției în contul nostru. Produsul va fi rezervat timp de 3 zile lucrătoare pentru a facilita procesarea plății. La expirarea celor 3 zile, dacă comanda nu este achitată, aceasta va fi anulată. Expedierea poate fi urgentată dacă trimiteți dovada plății pe e-mail.

Prețul produselor și serviciilor achiziționate se poate acoperi integral sau parțial și prin carduri cadou, ori parțial prin coduri de reducere.

Plățile se fac în RON, la valoarea afișată în RON, indiferent de metoda de plată.

Informaţii privind livrarea produselor şi costul de livrare

Cumpărătorul poate alege între livrarea produsului sau ridicarea sa din atelierul April Candle House ( pentru cei care sunt din Bucuresti ( aici nu se va mai achita pretul transportului iar adresa de ridicare va fi furnizata punctual.

Tipuri de livrare:

Livrarea prin curier , se face pe teritoriul României în 1-5 zile lucratoare maxim , pentru produsele care necesita timp de realizare mai lung. Nu toate produsele sunt disponibile imediat, acestea se realizeaza la comanda, de aceea realizarea, impachetarea si livrarea va dura intre 1 si 5 zile lucratoare. Costul de livrare prin curier se stabileste la Check Out dupa introducerea adresei de livrare. La sumele ce depasesc 300 de lei costul livrarii este gratuit.

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul nostru se face prin intermediul firmelor de curierat Fan Curier in conditii de siguranta.

www.aprilcandlehouse.com nu isi asuma raspunderea pentru intarzieri sau anulari ale livrarilor daca printre acestea se enumera: probleme de logistica ale firmei de curierat, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii.

In cazul in care clientul nu a fost gasit la adresa mentionata, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari se pot intoarce la expeditor. Livrarea ulterioara a lor se poate face numai dupa reconfirmarea comenzii cu acordul www.aprilcandlhouse.com

Timpii de livrare pot suferi modificări în perioadele de reduceri, sau în timpul sărbătorilor legale, sau dacă sunt astfel anunțați pe site.

Comenzile primite vineri, sâmbătă și duminică vor fi livrate curierului incepand cu saptamana urmatoare in functie de cum sunt gata de livrat, în ordinea primirii comenzilor.

Stocurile pe site sunt aduse la zi des, dar unele erori de comunicare pot surveni. Dacă produsul comandat nu se mai află în stoc, vă contactăm cu detalii.

Informaţii privind returul produselor

Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-a trimis alt produs decât cel comandat, sau acesta avea defecte. Micile diferențe date de manufacturarea obiectului, nu sunt considerate defecte.

Dacă produsele au ajuns sparte vă rugăm să le fotografiați cât de repede puteți și să ne trimitei pozele pe contact@aprilcandlehouse.com

Bunurile achiziționate trebuie returnate în ambalajul original, cu etichetele originale şi însoţite de factură şi de acest formular de retur completat în Acrobat Reader sau de mână, pe care-l atașați coletului, alături de o copie a facturii. Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură sau lumânări care au fost aprinse.

Bunurile trebuie returnate către April Candle House Bucuresti, Str. Ialomicioarei nr.26, mansard, camera 1. Vă rugăm să ne anunțați în prealabil orice retur prin email contact@aprilcandlehouse.com

Pentru bunurile returnate care corespund condițiilor de retur, vă vom returna contravaloarea bunurilor și după caz costul livrării, dacă aceasta s-a efectuat prin una din metodele de livrare de pe www.aprilcandlehouse.com vor fi rambursate cumpărătorului în termen de 14 zile de la recepționarea produsului. Sumele vor fi rambursate folosind aceeași metodă de plată ca la achiziția inițială, dacă nu a fost specificat altfel.

Procesatorul de plăți online nu are nici o obligație de a suporta vreuna din cheltuielile legate de cererea dumneavoastră de retur și rambursare a sumei plătite și nu va răspunde în nici un fel față de dumneavoastră.

Pentru orice informații cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la contact@aprilcandlehouse.com

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor.

Informaţii privind garanțiile acordate

Produsele comercializate de către April Candle House sunt produse noi, care sunt atent inspectate înainte de livrare, pentru a ne asigura ca nu prezintă defecte de realizare. În cazul în care totuși sesizați neconformități ale produselor datorate unui defect de realizare, aveți dreptul să solicitați înlocuirea gratuită a produsului. Perioada de garanție pentru produsele noi este de 30 de zile calendaristice.

Garanția pentru produsele April candle House este valabilă doar dacă produsele au fost folosite pentru scopul pentru care au fost produse și dacă nu prezintă defecte datorate folosirii, îngrijirii sau depozitării neadecvate.

Pentru a beneficia de garanție, produsele trebuie să fie însoțite de documentele de achiziție din magazinul www.aprilcandlehouse.com

Toate produsele beneficiază de garanție de conformitate conform legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanțiile asociate acestora. În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care măsura este imposibilă sau disproporţionată. Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în termen de maxim 30 de zile de la data în care cumpărătorul a sesizat lipsa de conformitate a produsului.

Informaţii privind reducerea impactului asupra mediului

Pentru a reduce impactul asupra mediului, April Candle House primește înapoi produse care au fost sparte sau ciobite de clienți, le repară acolo unde este posibil, le refolosește sau, prin serviciile unor terţi, le asigură reciclarea.

Informaţii privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate.