Povestea noastra

Suntem pasionati

de ceea ce facem

2.jpg

Lumânările reprezintă un mic detaliu care adaugă vitalitate și armonie în orice locuință.

Pentru mine, o lumânare aprinsă în casă este un mod de a mă relaxa și de a mă deconecta de agitația vieții cotidiene. Este felul meu de a crea o mica oază de pace - de a-mi regăsi ritmul propriu. Mai mult, creatia înseamna o încercare de materializare a sufletului meu - o parte eternă care greu poate fi tradusă în cuvinte. 

1.jpg

Eu ca și profesie sunt economist și nu m-am gândit niciodată că aș putea să aduc la viață un proiect creativ fiind o fire mai analitică, însă timpul și experiențele pe care le-am trăit m-au învățat să ies din zona mea de confort și să-mi testez limitele.

Nu am început acest proiect ca o afacere, ci mai degrabă o împlinire sufletească. Am descoperit o pasiune pe care o fac cu drag, fără stres și care-mi aduce liniște.

Lumânările sunt făcute doar din ceară vegană: soia, cocos, albine. Sunt create de mână și au în comun câteva imperfecțiuni estetice, fiind un indiciu că lumânarea este facută 100% din ceară naturală. Vasele sunt făcute de mana, gândite împreuna cu o mână de artiști ceramici. 

2_1.jpg